وردپرس چیست و چرا راه اندازی سایت با وردپرس کم‌هزینه است؟

وردپرس چیست و چرا راه اندازی سایت با وردپرس کم‌هزینه است؟

در روزگار رقابت‌های دیجیتال، حضور آنلاین در فضای اینترنت برای افراد و کسب‌وکارها بسیار ضروری است. چه یک وبلاگ‌نویس، کارآفرین یا صاحبت کسب‌وکار کوچک خود باشید، در هر حال داشتن یک وب‌سایت که طراحی مناسب و اصولی دارد، تاثیر چشمگیری روی موفقیت شما خواهد داشت. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند است که ساخت وب‌سایت‌ها و مدیریت آن‌ها را متحول کرده است. در این مقاله قرار است بررسی کنیم که وردپرس دقیقا چیست و راه‌اندازی وب‌سایت با آن چه مزایایی دارد. اگر می‌خواهید بدون نیاز به دانش تخصصی کدنویسی یک سایت بی‌نظیر داشته باشید، با ما همراه باشید.

وردپرس چیست؟

وردپرس چیست؟

وردپرس یکی از ساده‌ترین و راحت‌ترین راه‌ها برای راه‌اندازی و مدیریت یک وب‌سایت است. درصد زیادی از وب‌سایت‌ها روی وردپرس طراحی شده‌اند زیرا مدیریت سایت را آسان و بی‌دردسر می‌کند. اگر بخواهیم کمی دقیق‌تر بگوییم وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا Content Management System است که به اختصار به آن CMS می‌گویند. این سیستم متن باز یا Open Source است به این معنی که می‌توانید به‌راحتی آن را تغییر دهید و بر اساس نیاز خود شخصی‌سازی کنید. 

دلیل محبوبیت وردپرس این است که برای افرادی که دانش فنی و تخصصی زیادی ندارند گزینه مناسبی به شمار می‌رود تا بتوانند سایت مورد نیاز خود را مدیریت کنند.  وردپرس یک رابط کاربر پسند و بدون پیچیدگی دارد که طیف گسترده‌ای از تم‌ها و افزونه‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد. همچنین به شما امکان می‌دهد تا تغییرات را به‌راحتی روی سایت خود اعمال کنید. تقریبا بیشتر سایت‌ها را می‌توان با وردپرس ساخت و از آن‌ها استفاده کرد.

وردپرس برای ساخت چه سایت‌هایی مناسب است؟

وردپرس برای ساخت چه سایت‌هایی مناسب است؟

حالا که دانستید وردپرس چیست، جالب است بدانید که وردپرس در ابتدا برای طراحی و مدیریت وبلاگ‌ها طراحی شده بود. اما این سیستم به مرور توسعه بیشتری پیدا کرد و امروزه برای انواع وب‌سایت‌ها و کسب‌وکارها قابل پیاده‌سازی است. با کمک افزونه‌های متنوع می‌توان سایت‌هایی طراحی کرد که کاملا شخصی‌سازی شده‌اند و با توجه به نیاز شما در دسترس قرار می‌گیرند. سایت‌های مختلفی با کمک وردپرس طراحی می‌شوند و دیگر محدودیتی برای انتخاب نوع وب‌سایت خود نخواهید داشت. این سایت‌ها عبارت‌اند از:

  • وب‌سایت‌های فروشگاهی
  • وب‌سایت‌های تجاری و شرکتی
  • وبلاگ‌ها
  • نمونه‌کارها
  • رزومه‌های شخصی
  • انجمن‌های عمومی
  • شبکه‌های اجتماعی

مزایای ساخت سایت با وردپرس چیست؟

مزایای ساخت سایت با وردپرس چیست؟

همان‌طور که گفتیم درصد زیادی از وب‌سایت‌هایی که هرروز به آن‌ها سر می‌زنید و اطلاعات مورد نیازتان را در آن‌ها جستجو می‌کنید، با کمک وردپرس طراحی شده‌اند. در ادامه مهم‌ترین مزایای استفاده از وردپرس را مرور می‌کنیم:

هزینه کم 

بدون شک اگر می‌خواهید یک سایت شخصی داشته باشید یا یک کسب‌وکار کوچک و نوپا دارید، نمی‌خواهید هزینه زیادی برای طراحی و پیاده‌سازی سایت خود انجام دهید. وردپرس ابزاری رایگان است که به شما اجازه می‌دهد بدون صرف هزینه‌های زیاد سایتی همه‌کاره و شخصی‌سازی‌شده بسازید. البته یادتان باشد که شما باید به هزینه خرید دامنه، خرید هاست و پشتیبانی سایت فکر کنید. اما به‌طور کلی می‌توانید با هزینه مقرون‌به‌صرفه‌ای یک سایت وردپرسی را راه‌اندازی و نگهداری کنید.

سهولت استفاده

رابط کاربری وردپرس تقریبا برای همه آسان است. همه‌چیز در دسترس شما است و حتی اگر مبتدی هستید، می‌توانید بدون تخصص فنی سایت خود را مدیریت کنید. داشبورد کاربرپسند و ویرایشگر آن ایجاد و سفارشی‌سازی محتوا را آسان می‌کند. 

افزونه‌ها و تم‌های متنوع

وردپرس کتابخانه وسیعی از تم‌ها و پلاگین‌های رایگان و فوق‌العاده را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید طراحی، ظاهر و عملکرد وب‌سایت خود را سفارشی‌سازی کنید. تم‌ها ظاهر سایت شما را تغییر می‌دهند و پلاگین‌ها ابزارهایی را در اختیارتان می‌گذارند تا بتوانید سایت بهتری داشته باشید. فرم‌های تماس، بهینه‌سازی سئو، انواع درگاه پرداخت، پنلهای پیامکی و … از جمله افزونه‌هایی هستند که به‌راحتی می‌توانید آن‌ها را برای سایت خود پیاده‌سازی کنید.

سئو فرندلی بودن وردپرس

سئو (SEO) به معنی بهینه‌سازی موتور جستجو است که این فرصت را برای سایت شما فراهم می‌کند تا بتواند رتبه مناسبی در نتایج جستجوی کاربر داشته باشد. یکی از مزایای وردپرس این است که سایت‌هایی با کدهای بهینه و ساختاریافته تولید می‌کند و با کمک افزونه‌های متنوع به سئو و بهبود رتبه سایت شما کمک می‌کند.

این مطلب هم برای شما جالب خواهد بود: ۷ موقعیت مهم که باید از کارشناس سئو کمک بگیرید

انعطاف‌پذیری

مزایای ساخت سایت wprdpress

چه بخواهید یک وبلاگ شخصی ساده داشته باشید و چه بخواهید یک فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کنید، وردپرس می‌تواند متناسب با نیاز شما توسعه پیدا کند. این سیستم از هزاران پلاگین پشتیبانی می‌کند تا بتوانید نیازهای خود را برای سایت‌های ساده یا پیچیده رفع کنید.

پشتیبانی و آموزش آسان

اگر جایی به مشکلی برخورد کردید یا ابهامی برایتان پیش آمد، نیازی نیست نگران باشید. آموزش‌های فراوانی برای رفع مشکلات شما در وردپرس وجود دارد. همچنین گروه‌ها و انجمن‌های مختلفی به کاربران وردپرس کمک می‌کنند.

امنیت بالا

قطعا امنیت یکی از دغدغه‌های اصلی کسب‌وکارها است. باید بدانید که وردپرس امنیت بالایی را در اختیار شما قرار می‌دهد و به‌خوبی از داده‌های شما محافظت می‌کند. کافی است افزونه‌های خود را به‌روز نگه دارید و مراقب رمزهای خود باشید.وردپرس یکی از امن‌ترین پلتفرم‌های مدیریت محتوا است. احراز هویت دومرحله‌ای در این پلتفرم باعث افزایش امنیت برای کاربران می‌‌شود.

شروع کار با وردپرس چگونه است؟

شروع کار با wordpress چگونه است؟

تا به اینجا می‌دانید که وردپرس چیست و چه مزایایی دارد. اگر به فکر راه‌اندازی سایت خود باشید، حتما به وردپرس هم فکر کرده‌اید. سیستم وردپرس حتی برای افرادی که آشنایی تخصصی و عمیقی با برنامه‌نویسی، توسعه وب و طراحی سایت ندارد، قابل استفاده است. به‌طور خلاصه برای کار کردن با وردپرس باید قدم‌های زیر را بردارید:

۱.ابتدا باید یک ارائه‌دهنده هاست انتخاب کنید

هاست داده‌ها و اطلاعات سایت شما را در خود نگهداری می‌کند، به همین دلیل باید یک شرکت قابل اعتماد انتخاب کنید که پشتیبانی مناسبی برای سایت وردپرسی شما داشته باشد.

برای آشنایی بیشتر، به «هاست چیست؟» نگاهی بیندازید.

۲. دامنه دلخواه را خریداری کنید

دامنه در واقع نام سایت شما و پسوند آن خواهد بود که مشتریان قرار است از آن استفاده کنند تا به سایت سر بزنند. پس بهتر است آن را با دقت بالا انتخاب کنید.

اگر می‌خواهید درباره دامنه بیشتر بدانید، پیشنهاد می‌کنیم «دامنه چیست؟» را بخوانید.

۳. وردپرس را نصب کنید

این کار پیچیدگی زیادی ندارد، زیرا دستورالعمل‌هایی برای نصب وردپرس و اتصال آن به دامنه در دسترس شما خواهد بود. همچنین می‌توانید از یک متخصص کمک بگیرید تا مراحل نصب را برایتان انجام دهد.

وب‌سایت خود را سفارشی کنید

با کمک طیف وسیعی از تم‌ها می‌توانید سایتی را که مدنظرتان است پیاده‌سازی کنید. انتخاب تم را با توجه به برند و هدفتان انجام دهید. بهتر است از یک قالب مشخص و هماهنگ، المان‌های مناسب و ظاهر زیبا متناسب با کسب‌وکارتان استفاده کنید تا مشتریان خود را تحت تاثیر قرار دهید.

۵. استفاده از پلاگین‌ها را فراموش نکنید

افزونه یا پلاگین عملکرد سایت را افزایش می‌دهند. بهینه‌سازی سئو، افزایش امنیت سایت، فرم‌های تماس و صدها پلاگین دیگر می‌توانند کار شما و مشتریان را راحت‌تر کنند.

۶. محتوای مورد نظر را بسازید و آن را منتشر کنید

پست‌های وبلاگ، صفحات متعدد سایت، تصاویر، محصولات و محتواهای چندرسانه‌ای را در وردپرس به‌راحتی قالب‌بندی کنید و آن را انتشار دهید.

سخن پایانی

وردپرس در واقع یک سیستم مدیریت محتوا است که کار کردن با سایت را برایتان بسیار دلنشین و راحت می‌کند. اگر بخواهید از پلتفرم‌های دیگر استفاده کنید، نیاز به دانش فنی برنامه‌نویسی و طراحی سایت خواهید داشت، اما با کمک وردپرس می‌توانید سایت خود را به دلخواه شخصی‌سازی کنید. اگر می‌خواهید یک وب‌سایت کم‌هزینه داشته باشید، می‌توانید روی تیم مرکزسایت حساب کنید. شما می‌توانید صفر تا صد کارهای خود را با خیال راحت به ما بسپارید و بهترین نتیجه را نسبت به بودجه خود دریافت کنید.

یادتان باشد که وردپرس فرصت بی‌نظیری را برای ساخت برندتان در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید به دنیای دیجیتال قدم بگذارید و کسب‌وکارتان را گسترش دهید. در این مطلب سعی کردیم به‌طور ساده و مختصر بگوییم که وردپرس چیست و مزیت‌های آن کدام‌اند. اگر درباره وردپرس و طراحی سایت خود سوالی دارید، با ما در ارتباط باشید.

سوالات متداول

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

5 / 5. تعداد رای دهندگان: 2

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید

اگه این پست براتون مفید بود

خوشحال میشیم مارو توی شبکه های اجتماعی دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *